Net1.se/foretag

ARTIKLAR

Smidig paketering för din bransch

Är det svårt att hitta rätt bland abonnemang och hårdvara som passar just ditt företag? Nu lanserar Net1 smidiga paketeringar utifrån olika branschers behov.
”Vi har sett tydliga mönster i vad företag i olika branscher har för uppkopplingsbehov”, säger Kim Schwerin, marknadschef på Net1, och fortsätter: ”Vi vet att många inte har tid att prioritera frågor kring uppkopplingar, de ska bara fungera” 

Baserat på det lanserar nu Net1 därför fyra smidiga paketeringar, specifikt framtagna för att hjälpa olika företagssegment; butik & betallösningar, maskin & transport, logistik & magasin samt fastighet. I alla paketeringar ingår förkonfigurerad hårdvara, managerad uppkoppling samt utökad support för att din uppkoppling ska få bästa möjliga förutsättningar. Inom varje paketering har vi även tagit fram olika nivåer av lösningar, från grundläggande till mer avancerade, för att tillgodose just ditt företags uppkopplingsbehov.

 

Butik & betallösningar – bättre service för butiken


man put the credit card into a reader

Dagens betalsystem går allt mer från att vara stationära till att integrera trådlös kommunikation via mobilnätet. Det gör att du enkelt kan ta betalt för dina produkter eller tjänster var som helst utan att vara bunden till en fysisk plats. Idag förväntar sig till exempel kunderna på en uteservering att kunna betala ute vid bordet. Den servicen möjliggörs med hjälp av trådlösa betalterminer som kopplas upp mot mobilnätet.

Med Net1s paketering Butik & betallösningar har du en säker uppkoppling till din betalningslösning. Det gör att du alltid kan ta betalt för dina varor eller tjänster. Läs mer de olika alternativen för Butik & betallösningar

 

Maskin & transport – få kontroll över hela leveranskedjan


Maskin_Tranport_paket_net1

Inom transportbranschen är det numera vanligt att lastbilar är utrustade med olika Fleet management-system som bland annat kommunicerar körordrar, vägbeskrivningar med realtidsuppdaterat trafikläge samt status om fordonets lokalisering, bränsleförbrukning och last.
Allt vanligare är även att godset scannas vid leveransen med hjälp av en en trådlös scanner med en integrerad M2M-lösning som är uppkopplad mot mobilnätet. Genom att ha full kontroll över hela kedjan – från lagerstatus till transport och slutleverans – kan du effektivisera hela leveransprocessen och därmed minska kostnaderna.

Med paketeringen Maskin & transport får du Sveriges bästa täckning som gör att du alltid kan kommunicera med fordonet eller maskinen, var det än befinner sig. Tex har vi den nyligen lanserade GW3300 en robust och tålig router från Virtual Access.

Läs mer de olika alternativen för Maskin & transport.

 

Logistik & magasin – öka effektiviteten i lagerhållningen


Paketering Net1 logistik

Inom logistik är det främsta målet att hantera, kontrollera och effektivisera material- och arbetsflöden. Målet är att minska kostnaderna i alla led. Ett ökande antal M2M- och IoT-lösningar möjliggör att ditt företag an effektivisera logistiken ytterligare.

Allt fler jobbar med lagerhållning i realtid genom aktuella lagersaldo, ordrar och rapporter. Det förutsätter att dina system alltid har tillgång till uppkoppling som gör att ditt lagersaldo alltid är uppdaterat och att skickade och mottagna rapporter alltid kommer fram.
Med paketeringen Logistik & magasin är dina logistiska flöden alltid uppdaterade och slipper att riskera bortfall i rapporteringen på grund av uppkopplingsproblem. Läs mer de olika alternativen för Logistik och magasin.


Fastighet – minimera kostnaderna med smarta sensorer


Fastighet_paket_net1

Modern teknik har gjort det möjligt för fastigheter att göra stora besparingar genom effektivare drift och underhåll med M2M och IoT. Med hjälp av smarta sensorer som kopplas upp mot mobilnätet kan du som fastighetsägare mäta och hantera fastighetssystem med allt från säkerhet och larm, temperatur och fukt, avfall och återvinning samt vatten och avlopp. Det gör att du kan optimera energiförbrukningen utan att göra avkall på underhåll eller säkerhet.

Net1s fastighetspaket innehåller hårdvara, abonnemang och underhåll som gör att du alltid kan lita på att uppkopplingen stödjer fastighetssystemen. Läs mer de olika alternativen för Fastighet.

Text:

Dela artikeln

Fler artiklar…
Net1 - En stark partner

En trygg datauppkoppling där vi tar ansvar över helheten.

Fler filmer
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips, inspiration och nyheter om det senaste inom företagskommunikation.

Välj rätt M2M-uppkoppling

GRATIS GUIDE - Sex frågor du bör ställa dig innan du väljer M2M-uppkoppling till ditt företag.

Kontakt

Har du en fråga eller vill veta mer om vårt erbjudande? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Beställ M2M nu!

M2M-uppkoppling med obegränsad data för 99kr/mån utan bindningstid.

KÖP NU